Блоги → Перегляд

Язичники, якому богу молитесь?

Вівторок, 13:36, 22.11.11

Рейтинг
7 0
Переглядів
1890

0
0

Язичники, чи там по-модному "рідновіри" мабуть від нічого робити зайнялись вичитуванням Біблії. Вихопили цитату (напр. з епізоду Святої вечері), і наводять як "доказ кровожерливості" християн, нібито вони святотатствують - "жеруть тіло Бога й кров Його попивають". Відповідно, "є юдействуючими поплічниками євреїв-юдаїстів, що п'ють кров слов'янських немовлят", і також "Християнство принесло на Русь біди, розбрат і руйнування слов'янської єдності". Ну і взагалі нонсенс - приписують сатанізм. Чи праві вони?

По-перше, щодо "жеруть Тіло і п"ють Кров":

*...І коли вони їли, Ісус узяв хліб і, благословивши, переламав і, роздаючи учням, сказав: прийміть, споживайте, це є Тіло Моє. І,взявши чашу та воздавши хвалу, подав їм і сказав: пийте з неї всі, бо це є Кров Моя Нового Завіту, що за багатьох проливається на відпущення гріхів...*

Пояснювати не буду, є підказки в тексті. Хто має очі і серце-прочитає і зрозуміє. Ну а як не має,і серце огрубіло й лускою покрилось - то хто тому лікар?

 

Ще одна підказка: Ісус сказав: *славлю Тебе, Отче, Господи неба й землі, що Ти втаїв це від премудрих та розумних і відкрив те немовлятам.*

 

Де сатанізм в Християнстві - поняття не маю, але комусь мабуть дуже хочеться те почепити.

 

Ну і друге. Щодо "рідновірства", якого вдягають у білі одежі. "праведності" і "правильності".

Історична довідка, з арабських джерел.

 

*...Есть у них знахари, из коих иные повелевают царю, как будто они начальники их [русов]. Случается, что приказывают они приносить в жертву их божеству, что ни вздумается им: женщин, мужчин и лошадей, а уж когда приказывают знахари, не исполнить их приказание нельзя никоим образом. Взяв человека или животное, знахарь накидывает ему петлю на шею, вешает жертву на бревно и ждёт, пока она не задохнётся, и говорит, что это жертва богу…*

(Арабский географ перського походження Ібн Русте)

 

*Что касается язычников в [хазарском] государстве, то среди них есть сакалиба и русы, которые живут на одном конце этого города [Итиля]. Они сжигают своих мертвецов вместе с их конями [букв.: животными], утварью и украшениями. Когда умирает мужчина, его жену заживо сжигают вместе с ним, но если умирает женщина, то мужа не сжигают. Если кто-нибудь умирает холостым, его женят посмертно, и женщины горячо желают быть сожжёнными, чтобы с душами мужей войти в рай *

(Багдадський мандрівник Аль-Масуді)

 

Прим.: сакаліба - арабська назва слов'ян.

Якісь доволі дивні історичні "рідновірські" уявлення про шляхи потрапляння до раю. Питання до сучасних "рідновірів": ви зберегли релігійні звичаї предків, чи щось таки змінили? Тобто вже не підвішуєте людей на колодах як жертву своїм богам, не спалюєте дружин і дом.тварин разом з померлими чоловіками ? Якщо ні, значить зрадили пращурів, і "рідна" релігія у вас - несправжня, бутафорська. Але якщо дотримуєтесь прадавніх звичаїв- то чи не схоже це на бісівство і сатанізм?

-----------------------------------------------------------------

Третє - християнізація, її вплив на русів, слов'ян.

*… даже для многих многократно знаменитый и всех оставляющий позади в свирепости и кровопролитии, тот самый так называемый народ Рос — те, кто, поработив живших окрест них и оттого чрезмерно возгордившись, подняли руки на саму Ромейскую державу! Но ныне, однако, и они переменили языческую и безбожную веру, в которой пребывали прежде, на чистую и неподдельную религию христиан,… И при этом столь воспламенило их страстное стремление и рвение к вере … , что приняли они у себя епископа и пастыря и с великим усердием и старанием встречают христианские обряды...*

(Патріарх Фотій, Візантія, про Хрещення Русі)

-----------------------------------------------------------------

Так коротко все.

Амінь

 

Коментарі

Maks Rus 13:49
0
О, християни, ті, що моляться прибитому до хреста трупу, будуть навчати нас, кому треба молитися.
Подивіться спочатку на себе.
-2

а по суті? Луска заважає?
Maks Rus   13:56
+2

По суті - перечитайте мої пости. Повторюватись не буду. Чи може щось змінилось, і ви раптом перестали пожирати боже тіло і пити божу кров? Та ні, не змінилось. Отже, були ви ментальними трупожерами і вампірами, ними і залишаєтесь.
-2

****і ви раптом перестали пожирати боже тіло і пити божу кров? Та ні, не змінилось. Отже, були ви ментальними трупожерами і вампірами, ними і залишаєтесь.*****
таки луска. Як на очах, так і на серці...
Maks Rus   14:04
+3

О, шановний, ви і значення слів не розумієте. То спробуйте ж зрозуміти, чим вас годують у ваших церквах. Я свого часу це зрозумів. Тому й луски позбувся. А Ви - все ще її маєте - і на очах, і на серці. І мозок Ваш отруєний сатанинськими догмами, якщо Ви спромогаєтесь відкрити рот і покласти туди шмат божого тіла, запивши божою ж кров'ю.
-4

*****якщо Ви спромогаєтесь відкрити рот і покласти туди шмат божого тіла, запивши божою ж кров'ю.*****
Ще одна підказка: "Не хлібом єдиним житиме людина, але всяким словом, що виходить з уст Божих."
скільки ще підказок потрібно? Хоча для антихриста (противника Христа) то є марною справою
Maks Rus   14:23
+2

Яка ще підказка? Вам конкретно говориться: тіло боже. А ви відкрили рота і давай жувати. Вас сказано: кров божа: а ви набрали її в рот і ковтаєте. Не огидно, вам? Не огидно. А нормальним людям - огидно!
-2

*****Вам конкретно говориться: тіло боже. А ви відкрили рота і давай жувати. Вас сказано: кров божа: а ви набрали її в рот і ковтаєте.*****
ваша обмеженість не дозволяє зрозуміти, що людина жива не лише фізично, а й духовно, і споживати духовну їжу й питво їй потрібно не менше за матеріальну. Освячена й благословенна їжа і питво (матеріальна їжа з духовним наповненням) і є те, що ви , язичники відмовляєтесь споживати, отже ви , хоч і вважаєте себе гордими і багатими, а насправді бідні бездуховні нікчеми - через духовне голодування.
Maks Rus   15:02
+1

Для мене духовна їжа - це те, завдяки чому я можу вдосконалюватись духовно. А ваш спосіб "духовного вдосконалення" паскудний до неможливості, і я вам вкотре це повторюю. Але ви того не здатні зрозуміти. Не здатні розуміти і зрозуміти цього паскудства саме ви, тож зробіть висновки - хто з нас обмежений: той, хто називає трупоїдство паскудством, чи той, хто вчиняє це трупоїдство, вважаючи, що таким чином він "духовно розвивається".
-1

хочу вам повідомити, якщо ви не в курсі - ви кожен день реально споживаєте трупи. Від м'яса тварин, до мікробів і інш. Так що про трупоїдство варто було б не починати.
Але хто що бачить, про те й думає. Хоча за лускою на очах мабуть складно щось розгледіти, а з лускою на серці - сприйняти.
Maks Rus   17:58
+1

mr. armed hamster 15:30
Автор поста не відрізняє споживання м'ясних продуктів від ритуального поїдання людського (та навіть божого тіла - їхнього бога).
Що ж, говоріть мені і далі що-небудь про луску на очах. Тільки от на чиїх очах, ось в чому річ.
Maks Rus 13:53
+2
А жаліти часу і шукати можливостей, щоб викрити сатанинську сутність християнства, я не втомлюсь. Так що далі буде. Начувайтесь, вбогі духом.
-3

шукайте, противник християн - антихрист. Ви в його легіоні.
Maks Rus   14:00
+3

Так, я противник християн - кровопивць і трупожерів. Нехай мене буде названо антихристом - я тільки за.
-3

*****Нехай мене буде названо антихристом - я тільки за.*****
антихрист - ворог роду людського, дитя темряви і батька брехні-сатани, і нема у нього світла. Ви щойно записались до його легіонів, легіонів темряви.
Maks Rus   14:14
+3

Ви, християни, вчиняєте сатанинські обряди, і я вас в цьому викриваю.
Тому припиняйте звалювати з хворої голови на здорову.
-3

які сатанинські обряди? можна перерахувати?
І смію нагадати: є питання до рідновірів, воно у статті:
-----ви зберегли релігійні звичаї предків, чи щось таки змінили?------
можете відповісти, чи так і будете ненавистю плюватись?
Maks Rus   14:29
+2

Ми своє і збережемо, і примножимо. За нас не вам переживати.
І краще я плюватимусь (тільки не ненавистю, а зневагою, і не на вас, а на вашу криваву релігію), а не ви будете плюватись довкола недопитою божою кров'ю.
Maks Rus   14:33
+1

mr. armed hamster 14:24
які сатанинські обряди? можна перерахувати?
-----
Можна. Крім вже названих - уявного трупожерства і вампіризму, я про ваш сатанізм напишу ще декілька постів. От тоді й почнуть знов гавкати християни голосами недобитих шакалів.
-2

антихрист пише про голоси недобитих шакалів...
Пишіть, почитаємо, подумаємо над сенсом
-2

-----Ми своє і збережемо, і примножимо. За нас не вам переживати.
І краще я плюватимусь (тільки не ненавистю, а зневагою, і не на вас, а на вашу криваву релігію), а не ви будете плюватись довкола недопитою божою кров'ю. ------
тобто, ви не спростовуєте того, що зберегли і примножуєте те, що мали за релігію пращури-"рідновіри" ? Пачками християн будете в жертву своїм богам приносити, дружин померлих чоловіків заживо палити, так одурманювати людей, що згодні згоріти разом із померлими (самовбивство)?
Maks Rus   14:48
+1

Ви мене добре розсмішили словами "подумаємо над сенсом".
Ви думали над сенсом того дійства, коли вам до рота вкладають шмат тіла божого? Не думали. Отож. Рано ще вам думати. Думають за вас, а ви - виконуйте те, що задумали чинити над вами ваші попи.
Maks Rus   14:54
+1

mr. armed hamster 14:42
Пачками християн будете в жертву своїм богам приносити і т. д.
-----
Ми до ворогів і відносимся як до ворогів. Це вас, християн, навчають, що ворогів треба любити. Любите своїх ворогів? А ми - ні. Тільки вбивати вас ніхто не збирається. Християнські дурнуваті догми з ваших голів треба вивітрити - і живіть собі.
А ось якою кров'ю насаджувалось християнство, про це зайве й говорити. Бо й самі знаєте.
-1

подумаєм над сенсом Вами написаного, що ж в тому смішного? Якийсь нервовий сміх напевне...
Відповісте на запитання (вище)? Може Серж щось скаже, а то щось його не чути й не видно.
Maks Rus   14:56
+1

Сміх з відтінком суму, на жаль. Ви не думаєте. І я навів вам приклад, коли ваш мозок відключений, а працюють лище щелепи, коли розжовують шмат божого тіла. Думаюча людина того ніколи не вчинить, що чините ви. Тому й не говоріть - "подумаємо".
-1

Так що ви збережете й примножите - розкажіть вже вкінець людям, щоб зрозуміли, яку релігію ви сповідуєте і що вона несе. Якщо ви не приносите тих жертв, як вчиняли прадавні "рідновіри", не дотримуєтесь їх звичаїв - то які з вас їх послідовники? Що ви зберегли й примножили з тієї релігії? ЩО?
Maks Rus   15:03
+1

Віру свою збережемо і силу її примножимо. Не зрозуміли Ви мабуть і цього.
На решту питань - відповідь ось тут: Dissident Aggressor 14:54
Maks Rus   15:08
+1

А відповідь на питання про те, якою є наша віра, пошукайте самі, якщо вже проявили до неї цікавість. Я не лінуюсь читати вашу біблію, і роблю висновки з прочитаного. Спробуйте і Ви. Може, зможете.
-1

----А відповідь на питання про те, якою є наша віра, пошукайте самі-----
ну ось вже вкотре я не отримав конкретної відповіді, натомість мене відправили щось шукати. Вся аргументація...
-1

****Віру свою збережемо і силу її примножимо. Не зрозуміли Ви мабуть і цього.*****
от тільки не розумію - якою кісткою поперед горла вам стало християнство?
Савл був гонителем християн, своєрідним "єврейським рідновіром". Темно йому стало, хоч і жив у пітьмі... Раптово втратив зір. Щоправда потім прозрів - став християнином, чого і вам бажаю.
Maks Rus   18:05
+1

mr. armed hamster 15:31
ну ось вже вкотре я не отримав конкретної відповіді, натомість мене відправили щось шукати. Вся аргументація...
-----
По перше, відповіді на свої питання ви дістали більш ніж конкретні, тільки от сприймати ви моїх відповідей нездатні, будучи отруєними догмами, тілом божим і кров'ю божою.
По друге, ви до всього ще й ледар. Я знаходжу можливість читати вашу біблію, не лінуюсь цього робити, бо вважаю: треба знати своїх ворогів.
І якщо я як Рідновір є вашим ворогом, то відкиньте хоча б власні лінощі і дізнайтесь хоча б для самого себе, що являє собою Рідновірство.
А давати вам тут розширені розповіді і пояснення я не маю ні часу, ні бажання. Хочете знати про Рідновірство - прагніть тих знань. Шукайте відповідей без сторонньої допомоги, якщо вони Вас дійсно цікавлять.
Спор на религиозную тему - не благодарное дело, иногда вредное, а иногда приводит к трагедиям. Религий много,а Бог один.Зачем его делить?
-1

так от я й хочу вияснити - що розуміють "рідновіри" під "збереженням і примноженням", і чому вони настільки озлоблені відносно християнства. Якщо це те, що описали арабські джерела, то що можна сказати про таку "релігію", якщо її прибічники будуть примножувати людське жертвоприношення своїм "богам" і здійснювати ритуали поховання шляхом спалення ще живих разом з мертвими? Зомбувати "членів" настільки, що дружини по смерті чоловіків мають згоріти разом з ними, щоб потрапити до "раю"?
Maks Rus   17:59
+1

Хто сказав, що бог один? Християни, навчені жидами?
Жидам вірити - що ситом воду міряти.
Politiko – перша українська політична соціальна мережа, яка об'єднує політиків, експертів, журналістів, лідерів партій та виборців України в рамках одного співтовариства.

Записи по темі