Блоги → Перегляд

Чи потрібен Україні пророк?

П'ятниця, 18:00, 03.10.14

Рейтинг
3 1
Переглядів
3343

0
0

 Чи потрібен Україні пророк?

"Посада" пророка у постатеїстичній Україні була довгий час "вакантною". І ось, після епідемії грипу у 2009 році Сам Господь Бог дав мені Свій Знак. Я довго вагався, підкоритися чи ні Всевишньому. Радився у сімї. Нарешті здався. Це сталося після виходу моєї публікації:"Здійсненні пророцтва" у 2010 році. Виникає питання. Чи правильно я поступив? Чи потрібен Україні пророк?

Пророк: Мирослав Копак

Коментарі

Карта, що на моїй аватарці, має багато років.
А Ви передбачили цю війну?
+1

Не то що передбачав, а навіть намагався її зупинити. На жаль, мені не вдалося цього зробити. Якщо б тернополяни у 2012 році обрали мене народним депутатом України, звісно, що у мене були б такі шанси. У своїй програмі:"Досить плюндрувати!", чітко попереджено про насування війни. В Тернополі нелегко було повстати проти Майдану. Але, хоча я був один, 28 січня я це здійснив.
0

В Тернополі нелегко було повстати проти Майдану. Але, хоча я був один, 28 січня я це здійснив.
==========
Для чого?
А проти злодія-Януковича повставати не пробували?
+1

У мене була інша думка. Що революцію робити проти законно обраного Президента не слід було. Чому? Я особисто керувався не своїми думками, а Єванглією. Як пророк спирався на пророцтво Йоана Богослова, про те, що не переможите (Одкровення 12, 7-18). Це я неоднократно публікував у Фейсбуці. Але, хто мою сторінку читає. А ось на сторінку Аварова заходили тисячі. Я розмістив відповідні звернення на його сторінці з просьбою розтиражувати. Для мене, це було дивним. Жодної реакції я не отримував.Тоді, я чітко зрозумів, що Майдан - це площадка для розпалювання полумя війни. Бо війни без розпалювання полумя війни неможливо розпочати.Якщо уже хотіли вигати Януковича, то чому цього не зробили 1-го грудня. У цей день він був найбільш збаламучений, і тоді його спекатися було саме найлегше. Задумайтесь, може не вигідно було його розганяти тому, хто зараз займає Януковича крісло.
0

Звірина, яка оточила себе "шістками", буде зв'язана на тисячу років. Москва, Кремль, сексоти - це і є та апокаліптична звірина..
Прихід Ісуса передбачили багато Пророків.
Хто передбачив Ваш прихід?

Тарас Шевченко писав про "апостола правди і науки" і про "Вашінгтона з новим і праведним законом". Ви науковець чи законодавець?
+1

Мій прихід передбачав пророк Йосиф Сліпий. Так сталося, що я належу до родини Сліпих. Моя рідна сестра - близька родина Блаженнішого.Сліпий передбачив створення України, як незалежної держави. Це опубліковано у його Заповіті. Україна прийняла факт цього пророцтва - перепоховавши Блаженнішого у Львові.
0

Віра в когось = відсутності віри у себе.
Буде те, що зробимо.
+1

Часто своїми пятьма почуттями ми не можемо осягнути речей. Тому, людина застосовує додаткові важелі.Інженер використовує складні технічні науки, щоб підсилити свої природні почуття. Він вірить у математичні формули, та не піддає їх сумніву.Умовно, ці формули виведені багатьма поколіннями людей. Він, щоб використовувати тільки свої знання, нічого не досягне.Він має практичну користь з того, що вірить у когось. Господь - більш досконалий Творець усього видимого та невидимого за найбільш обдаровану людину, чи групу людей.Тому, відмовитися від його Благодаті було б абсурдно. Так, від Бога залежить тільки якась частина нашого успіху. Інша частина знаходиться у людей, котрих він наділив розумом, силою та красою.
0

Закони Фізики, це Закони Світобудови.
Вони діють всюди і завжди.
+1

Ми віримо у закони фізики. Майже ніхто не сумнівається у їх справедливості. А ось у наявності Творця у багатьох людей є сумніви. Вони вважають себе атеїстами.Це справедливо.Бо релігія не доказує точно у наявності Творця. Християнство консервативне. Люди тепер грамотні. Вони у нісенітниці вірити не хочуть. А ось не використати те у що вони вірять - закони фізики для пізнання Творця, було б великим гріхом.Коли впав літак "Боїнг-777", жахаючись подій, мої знайомі почали мені масово телефонувати. Вони нічого не згадували за дивний збіг чисел, але я зрозумів, що вони звернулися до мене саме з цього приводу.Це було 17.07.2014 року із рейсом Мейч 17. Сума чисел 2014 дає теж сімку. Більш переконливого доказу Знаку Божого у дивному збігу чисел годі знайти.Звісно, все це на користь України. Бо хто проти України, той проти Господа Бога!
0

Всесвіт безкінечний у Просторі і Часі. Тому поняття "Творця" є дещо більшим ніж просте поняття простого "творця" - ремісника чи навіть художника.
Картинку сделала по приколу в 2000, Тож февраль, предчувтвие гражданской войны прям получилось :)
http://s1.hostingkartinok.com/uploads/images/2014/09/2b697356def50095b7c697bf33b4f3ca.jpg
+1

Передчуття, попередження-належить до позитивних дій. Але є ще одне - каркання. У 2009 Вітренко помстилася Україні, за те, що її не зареєструвала ЦВК кандидатом у Президенти.Тоді вона накаркала її, що:"Украина обречена либо на распад, либо на революцию". Як бачимо, справдився і розпад, революція.
0

Вітренко - відьма
)
+1

Я ні не науковець, ні не законодавець. Хоча докладав усіх наявних у мене зусиль для зайняття цих посад. Але, Господь Своїми обставинами зробив так, щоб я цих посад не обійняв, бо притримував для мене "посаду" пророка. Я дякую Господу за таку високу довіру. Мені не соромно, що я зробив такий вибір. Хоча і люди теж допомогли. У Тернополі виборці обрали у 2012 році народного депутата та пророка. Я їм вдячний за це.
0

Влада людини над людиною, це завжди зло.
Від цього слід відмовитись..
+1

Не хочу коментувати, хто така Вітренко, бо буде судитися зі мною. Але ви правильно замітили.
Ви згадуєте Шевченка. Моє зайняття "вакантної" посади пророка, ще до січня - лютого цього року у багатьох викликало насмішку. Але, після початку війни думки у багатьох людей помінялися на діаметрально протилежні. Цьогоріч у Шевченка ювілей - 200-та річниця з дня народження. Сьогоднішня війна - це не найкращий подарунок для народу від своїх зверхників до ювілею Кобзаря. Це скоріше ігнорування його вірша:"Пророк". Адже моє розповсюдження цього твору у Тернополі викликало нечуваний гнів. А могло бути по-іншому.
0

Ісус в "Нагірній Проповіді" згадує про лжепророків..
Чим доведете, що Ви саме той, за кого себе видаєте?
Так, не заперечую. Є лжеполітики, лжевчителі, лженауковці, лжевійськові та ін. Звісно і лжепророки.Але в "Діяннях апостолів" згадується про пророків, котрі прийдуть. Найбільшим доказом моєї діяльності є Годинник прозріння, що розміщений поряд співочого поля у Тернополі.Начитавшись моїх публікацій, сьогодні мені приємно побачити результати моєї праці-молоді люди моляться біля цього оберегу, значить вірять. Бо це "Боїнг-777" зробив своєрідний годинниковий механізм приладу, котрого майже рік не вистачало побудованому годиннику.
0

А як же -
...не сотвори собі ніякого ідола, не витесуй з дерева чи каменя, не виливай з міді, ані з заліза, ні зі срібла, ні із золота, зовсім ні з чого не роби собі ідола і не вклоняйся йому, як Богу.
vigilante v   22:55
+1

"В Тернополі нелегко було повстати проти Майдану. Але, хоча я був один, 28 січня я це здійснив."
Тобто Ви повстали проти Майдану? До смiтника потiм Вас не вкидали? Перш нiж пророцтвувати треба навчитися логiчно писати.
+1

Ви подивіться на число - 28 січня. Тернопіль тоді лютував - бажав крові Януковича. Безкінечні щоденні мітинги. Виступити тоді у Тернополі проти натовпу, це все одно, що зараз пройтися по Донецьку із українською символікою. Але я відважився. Я підходив до хлопців у балаклавах із "Правого сектору", кажу ви хоч обличчя покажіть, а то як наробите біди то не будемо знати своїх "героїв". На рахунок логіки вам скажу, що у політиці часто зло із добром міняється місцями. Із висновків сьогоднішньої кривавої реальності, якби ті силовики, котрі зараз на передовій знали що таке станеться, вони б без всякого рішення Головнокомандувача Януковича,самостійно зібралися б всі, міліція, СБУ та армія та за пів години поросносили б увесь майдан за межі міста. Знаю, що ці слова не подобаються багатьом. Але попробуйте завоюйте хоча б один метр ворожої території. А тут втрачено, можливо назавжди 28 тисяч квадратних кілометрів української землі. І це не все.Хто зна чим закінчеться все це. Але знаєм точно, що бурю спровокував майдан. Може я не прав. Але навіть сам майданний Президент ворохобникам не присвоїв Героїв України. Не мене питайтеся за логіку, а у новообраного Президента.
+1

Пане Юрію! Я нічого не роблю з матеріалів. Я доказую Божу присутність відображенням тінью чисел Пресвятою Богородицею. Числа невидимі, як і сам Господь Бог.
0

Містика чисел, дійсно - є й таке явище.
Але захоплюватись цим не варто. Частіше всього, це просто омана..

Хоча було декілька дивних випадків.
В своєму щоденнику записував день тижня і дату. Наприклад, Су27 означало субота 27-го числа. Саме такого дня стала катастрофа з літаком Су27 в моєму рідному Львові. Це сталось саме в суботу 27-го..

Інший випадок був з встановленням всього, що необхідних для життя людини. Спочтатку було 5 пунктів:
- повітря,
- вода,
- їжа,
- тепло і
- сон.
Потім вирішив викинути повітря, і відразу почув по радіо про катастрофу з російським підводним човном "Курськ", всі члени екіпажу тоді загинули (втопились чи задихнулись).
Подумав, і повернув пункт "повітря" на місце..
+1

Ну як же омана пане Юрію. Не знаю, чи справедливі ваші приведені випадки із Су27, але якщо це так, не омана, то це був Господній Знак попередження у чомусь. Аж тепер ми знаємо у чому - розвалі української армії. Люди тепер грамотні. Жодна підтасовка чисел буде миттю помічена, а її автор осміяний.
0

Супермістикою вважаю існування (якщо таке є) антиподів. Навіть спробував пошукати свого антипода і, здається, щось таки знайшов.

Ось де дійсно чекають нас містичні збіги і справжня божественна містика. Це і є також шляхом до величезних і нечуваних раніше відкриттів..
Пророки нам потрібні, і побільше. Кожному психіатрові - свого.
0

Знаю одного "Засновника наукового суспільствознавства" який "Шукає партнерів для продажу укрновизни" бо "Якби гроші, то [його біографія] була б кращою".
+1

Знаєте, після моєї публікації у газеті "20 хвилин тернопіль" подібні коментарі із посиланням мене до лікаря теж були. Але всевічний наш Суддя розпорядився по Своєму.За декілька днів після докору, забрав першого вчителя усіх тернопільських лікарів до себе. Це ректор Тернопільського медичного університету. Вічна йому память.
+1

Ви пане Дмитро не на той блог попали. Мабуть ви ще з тої країни що Радянським Союзом називалася, що в усіх хто вірив у Бога перспектив у цій країні не було. А всіх інакомислячих кидали у психлікарні. Я належу до родини Сліпих. Йосиф Сліпий за свої переконання відбув 18 років каторги та був вигнаний за межі Радянського Союзу. Ви знову прагнете до цього?
Так цікаво! Я вас прошу пророцтво на тему:"Ми виграємо війну"?
vigilante v   23:38
+1

Давайте устроим 'Битву пророков', если про войну, то я говорю, что где-то с февраля-марта следующего года не будет ДНР_ЛНР, войну мы выиграем против них, Крым пока будет под РФ, пока года через три-четыре новый физрук Рашкостана не согласится на некую переходную форму укро-рашевского совместного правления там с постепенным слыниванием оттуда рашковансой части вместе с большинством русскомирсого населения.
+1

Виграємо чи не виграємо - незнаю, але що переможемо, то це точно.
+1

Віра - це перемога. Хто проти України, той проти Бога. А Бога не вдалося перемогти ще нікому.
0

В древніх Євангеліях окрім Віри, Надії і Любові були ще й Знання.
Потім вони кудись зникли. Мабуть "труднощі перекладу" чи щось таке.. ))
В класифікації всіх можливих "розумних" системи (Норберт Вінер, "Кибернетика") здатність передбачати вважається "вищим пілотажем", "стелею" можливостей і умінь.

Але така здатність є неможливою без: зворотніх зв'язків, мети і активності.
+1

Наша дискусія якраз є таким зворотним звязком.
0

Зворотній звязок є навіть у праски, якою жінки прасують одяг і білизну. Дивно, що багато депутатів від нього відмовилитсь ))
Я ні не науковець, ні не законодавець. Хоча докладав усіх наявних у мене зусиль для зайняття цих посад. Але, Господь Своїми обставинами зробив так, щоб я цих посад не обійняв, бо притримував для мене "посаду" пророка. Я дякую Господу за таку високу довіру. Мені не соромно, що я зробив такий вибір. Хоча і люди теж допомогли. У Тернополі виборці обрали у 2012 році народного депутата та пророка. Я їм вдячний за це.
0

"Пророк", це якась дуже патетична самоназва..
Може якось простіше? )
+1

Знаю, що кожен хоче бачити у своєму ближньому Федю з водокачки. Щоб Федя був слугою. А всього на всього шість букв - пророк, вивершує людину. Он священники, як вони себе називають - отцями. Так щоб інші люди знали своє місце. Що когось потрібно пошановувати. Колись я зайшов в тернопільський університет до декана. Там зібралося чимало студентів, усі молоді, мені у діти годяться. Я кажу, пропустите пророка.Вони всі хором - ні! Ось таке пошанування ми маєм. Для чого їм взагалі вчитися? Їм усі ці навчальні теорії нічого не дають.
0

Звання пророка слід заслужити.
Якщо "пророк", це самоназва, то це попахує ненормальною психікою..
+1

Що ви маєте під вимогою слід заслужити?
+1

Задаю зустрічне, може провокативне запитання. А Україна має заслужити у Господа пророка?
0

Пророк, це щось дуже претензійне. Досить буде і Генія )
Я ні не науковець, ні не законодавець. Хоча докладав усіх наявних у мене зусиль для зайняття цих посад. Але, Господь Своїми обставинами зробив так, щоб я цих посад не обійняв, бо притримував для мене "посаду" пророка. Я дякую Господу за таку високу довіру. Мені не соромно, що я зробив такий вибір. Хоча і люди теж допомогли. У Тернополі виборці обрали у 2012 році народного депутата та пророка. Я їм вдячний за це.
0

Але ж "немає пророка в своєму селищі" - подорожувати не побували?
Politiko – перша українська політична соціальна мережа, яка об'єднує політиків, експертів, журналістів, лідерів партій та виборців України в рамках одного співтовариства.

Записи по темі